Polazak iz Osijeka sa Zrinjevca u 07:00 sati. Mogućnost ulaska u Vinkovcima i Županji. Ugodna vožnja do Tuzle i kompleksa slanih jezera „Panonika“. Tuzla je dobila ime po turskoj riječi za sol koja se na tom području crpi još iz doba Rimljana. U samom centru grada (nekoliko stotina metara od glavnog trga) nalaze se tri slana jezera čija voda ima ljekovita svojstva, a salinitet vode veći je nego u Jadranskom moru. Po dolasku u Tuzlu odlazak na kupanje i uživanje u sadržajima koje kompleks nudi – fitness centar i teretana „openair“, tereni za odbojku na pijesku, teren za mali nogomet, restorani, kafići i mnoge druge zanimljivosti…U sklopu kompleksa panonskog jezera, u ljeto 2006. godine izgrađen i otvoren je prvi arheološki park neolitskog sojeničkog naselja u Bosni i Hercegovini i jugoistočnoj Europi. Povratak u Osijek po dogovoru s grupom.

CIJENA IZLETA: 90,00 KN

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 40

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, pratitelja putovanja, razglede prema programu, osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine

Cijena ne uključuje: ulaznicu za slana jezera: 5km –odrasli, 3 km djeca, troškove osobnih narudžbi, ulaznice za kulturno povijesne spomenike, dodatno putno osiguranje

PREMA ZAKONU O PRUŽANJU TURISTIČKIH USLUGA, DUŽNI SMO VAM PONUDITI DODATNO PUTNO OSIGURANJE. CIJENA DODATNOG PUTNOG OSIGURANJA IZNOSI 20,00 KN PO OSOBI. ZA UZIMANJE DODATNOG OSIGURANJA POTREBNO JE POSLATI BROJ OSOBNE ISKAZNICE ILI PUTOVNICE I DATUM ROĐENJA PRI PRIJAVI.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI UVJETI STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE.

UVJETI PLAĆANJA: Izlet se uplaćuje u roku 5dana od prijave u poslovnici (gotovina ) ili putem žiro računa IBANHR6823400091160225608 kod Pbz Zagreb, poziv na broj je datum putovanja, model 00, napomena: prezimena putnika i mjesto putovanja. Cijena aranžmana / izleta već uključuje gotovinski popust od 8%. U slučaju kartičnog plaćanja cijena se uvećava za isti postotak.