Polazak iz Osijeka sa Zrinjevca u 04:30 sati. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom preko Doboja, Žepča i Zenice do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo razgled grada smještenog na rijeci Miljacki BAŠČARŠIJA,GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, GRADSKA VIJEĆNICA, INAT KUĆA, LATINSKA ĆUPRIJA, KAZANDŽILUK, KATEDRALA, SABORNA CRKVA, SEBILJ, VJEČNA VATRA…Nakon razgleda slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada i uživanje u delicijama po kojima je Sarajevo nadaleko poznato. Polazak za Osijek u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena izleta: 150,00 kn
Minimalan broj putnika: 45

Cijena uključuje: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, TURISTIČKOG PRATITELJA – VODITELJA TIJEKOM PUTOVANJA, RAZGLEDE PREMA PROGRAMU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

Cijena ne uključuje: TROŠKOVE OSOBNIH NARUDŽBI, ULAZNICE ZA KULTURNO POVIJESNE SPOMENIKE, DODATNO PUTNO OSIGURANJE.

Prema Zakonu o pružanju turističkih usluga, dužni smo vam ponuditi DODATNO PUTNO OSIGURANJE. Cijena dodatnog putnog osiguranja iznosi 20,00 kn po osobi. Za uzimanje dodatnog osiguranja potrebno je poslati broj osobne iskaznice ili putovnice i datum rođenja PRI PRIJAVI. Osiguranje se plaća zajedno sa izletom / aranžmanom.

UVJETI PLAĆANJA: Izlet se uplaćuje u roku 5 dana od prijave u poslovnici (gotovina ) ili putem žiro računa IBAN HR6823400091160225608 kod PbzZagreb, poziv na broj je datum putovanja, model 00, napomena: prezimena putnika i mjesto putovanja. Cijena aranžmana / izleta već uključuje gotovinski popust od 8%. U slučaju kartičnog plaćanja cijena se uvećava za isti postotak.

DOKUMENTI: Za ovaj izlet / putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Dokument treba biti važeći 90 dana odnosno 3 mjeseca od dana boravka /posljednjeg dana boravka na destinaciji. U slučaju nevažećeg dokumenta putnik sam snosi troškove povratka u mjesto polaska.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Svaki putnik dužan je pridržavati se satnice polaska. Ukoliko se putnik ne pridržava dogovora, tada agencija ne odgovara i putnik sam snosi dodatne troškove.
  • Za otkaz putovanja od strane putnika vrijede Opći uvjeti STARLINE putničke agencije koje je svaki putnik dužan pročitati.
  • Turistička agencija Starline obvezna je prilikom organizacije i realizacijeizleta / putovanja poštovati pravila i propise „ Zakona o radnom vremenu,obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojima je definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača te maksimalno zauzeće autobusa u danu. Molimo putnike da imaju razumijevanja za zakonske odredbe.
  • Agencija Starline nije odgovorna za izgubljene ili oštećene osobne stvari putnika!
  • Raspored sjedenja u autobusu nije određen i ne uzimaju se u obzir prigovori na isto!
  • Organizator putovanja – agencija Starline ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu izleta / putovanja
  • Organizator putovanja – agencija Starline zadržava pravo izmjene redoslijeda obilazaka