Polazak iz Osijeka sa Zrinjevca u 04:00 sata. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora do Nacionalnog parka PLITVIČKA JEZERA. Nacionalni park je zaštićena UNESCO baština, a ubraja se među najljepše prirodne znamenitosti u Europi. Po dolasku u park slijedi šetnja do „Velikog slapa“ i dalje vapnenačkim kanjonom Donjih jezera prema šumovitim obalama Gornjih jezera i najatraktivnijim slapovima „Malim i Velikim Prštavcima“. Odmor uz najveće jezero „Kozjak“. Vožnja brodom preko jezera Kozjak i nastavak šetnje prema izlazu iz parka. Nakon obilaska parka odlazak prema BARAĆEVIM ŠPILJAMA. Ovaj biser podzemlja nastajao je milijunima godina radom prirode, a obiluje špiljskim ukrasima. Također, na ovom mjestu nalazi se i arheološko nalazište iz prapovijesti. Uz stručno vodstvo obići ćete Zmajevo ždrijelo i dvoranu izgubljenih duša. Nakon obilaska polazak prema Osijeku. Dolazak u kasnim večernjim / noćnim satima.

Cijena aranžmana na bazi 45 osoba: 200,00 kn

U cijenu aranžmana uključeno: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, RAZGLEDI PREMA PROGRAMU, TURISTIČKI PRATITELJ TIJEKOM CIJELOG PUTOVANJA, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE, TROŠKOVI ORGANIZACIJE I REALIZACIJE PUTOVANJA

U cijenu aranžmana nije uključeno: ULAZNICA ZA PLITVIČKA JEZERA– 90,00 KN; ULAZNICA ZA BARAĆEVE ŠPILJE – 45,00 KN; TROŠKOVI OSOBNIH NARUDŽBI;ULAZNICE ZA KULTURNO – POVIJESNE SPOMENIKE

FAKULTATIVU JE POTREBNO NAJAVITI PRILIKOM UPLATE IZLETA!

UVJETI PLAĆANJA: Izlet se uplaćuje u roku 5 dana od prijave u poslovnici (gotovina ) ili putem žiro računa IBAN HR6823400091160225608 kod Pbz Zagreb, poziv na broj je datum putovanja, model 00, napomena: prezimena putnika i mjesto putovanja. Cijena aranžmana / izleta već uključuje gotovinski popust od 8%. U slučaju kartičnog plaćanja cijena se uvećava za isti postotak.

DOKUMENTI: Za ovaj izlet / putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Svaki putnik dužan je pridržavati se satnice polaska. Ukoliko se putnik ne pridržava dogovora, tada agencija neodgovara i putnik sam snosi dodatne troškove.
  • Za otkaz putovanja od strane putnika vrijede Opći uvjeti STARLINE putničke agencije koje je svaki putnik dužan pročitati.
  • Turistička agencija Starline obvezna je prilikom organizacije i realizacije izleta / putovanja poštovati pravila i propise „Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojima je definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača te maksimalno zauzeće autobusa u danu. Molimo putnike da imaju razumijevanja za zakonske odredbe.
  • Agencija Starline nije odgovorna za izgubljene ili oštećene osobne stvari putnika!
  • Raspored sjedenja u autobusu nije određen i ne uzimaju se u obzir prigovori na isto!
  • Organizator putovanja – agencija Starline ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu izleta /putovanja
  • Organizator putovanja – agencija Starline zadržava pravo izmjene redoslijeda obilazaka