Polazak iz Osijeka sa Zrinjevca u 07:00 sati. Ugodna vožnja turističkim autobusom do Etno sela Stanišići.

”Na izlazu iz Bijeljine, na trećem kilometru prema Pavlovića mostu, nalazi se Etno Selo”Stanišići”. Etno selo “Stanišići”, izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi, i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žuborenje potoka i rad vodenice.(…) U selu se danas izdvajaju dvije cjeline. Jedna prikazuje svjetovni život i izgrađena je od drveta. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom koje im je vjekovima pripadalo. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga cjelina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjovjekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika povijesnog i religijskog značaja. ”

Po dolasku u Etno selo slijedi slobodno vrijeme za razgled i uživanje u ponudama Etno sela. Polazak za Osijek po dogovoru s grupom.

Cijena izleta: 80,00 kn

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, razglede prema programu, Osiguranje od odgovornosti,Osiguranje jamčevine

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, ulaznice za kulturno povijesne spomenike, dodatno putno osiguranje.

Prema Zakonu o pružanju turističkih usluga, dužni smo vam ponuditi DODATNO PUTNO OSIGURANJE. Cijena dodatnog putnog osiguranja iznosi 20,00 kn po osobi. Za uzimanje dodatnog osiguranja potrebno je poslati broj osobne iskaznice ili putovnice i datum rođenja PRI PRIJAVI.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti STARLINE putničke agencije.

Svaki putnik dužan je pridržavati se satnice polaska. Ukoliko se putnik ne pridržava dogovora, tada agencija ne odgovara i putnik sam snosi dodatne troškove.

UVJETI PLAĆANJA:Izlet se uplaćuje u roku 5 dana od prijave u poslovnici (gotovina ) ili putem žiro računa IBAN HR6823400091160225608 kod Pbz Zagreb, poziv na broj je datum putovanja, model 00, napomena: prezimena putnika i mjesto putovanja. Cijena aranžmana / izleta već uključuje gotovinski popust od 8%. U slučaju kartičnog plaćanja cijena se uvećava za isti postotak.