Polazak u 08:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora do Zagreba. Po dolasku u Zagreb odlazimo u obilazak centra grada –  slobodno vrijeme za osobne programe i posjet Božićnom sajmu na glavnom trgu i na Zrinjevcu na kojem možete uživati u predblagdanskom ugođaju i probati tradicionalne Hrvatske proizvode – štrukle, krpice sa zeljem, jabuke u šlafroku te kupiti tradicionalne Hrvatske suvenire. Zanimljivost Adventa u Zagrebu je i FULIRANJE–  inovativni i modernikulturno-ugostiteljski sadržaj u vrijeme Adventa, uz prepoznatljiv dizajn iopuštenu atmosferu. Na Kaptolu možete vidjeti žive božićne jaslice, a na Trgu Kralja Tomislava uživati u Ledenom parku. U poslijepodnevnim satima slijedi odlazak do Čazme i imanja obitelji Salaj te uživanje u mnogobrojnim svjetlima i lampicama. Povratak u Osijek u večernjim satima.

Cijena izleta: 140,00 kn

Termin izleta: 01.12. / 15.12. / 28.12.2019.

Minimalan broj putnika: 45

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM VISOKE KLASE, TURISTIČKOG PRATITELJA TIJEKOM PUTOVANJA, OSIGURANJE JAMČEVINE, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, TROŠKOVE ORGANIZACIJE I REZERVACIJE. e

FAKULTATIVNA NADOPLATA: DODATNO PUTNO OSIGURANJE, ulaznica za imanje Salaj – od 35,00 kn

PAKET PUTNOG OSIGURANJA PLAĆA SE PRILIKOM UPLATE ARANŽMANA. PODACI POTREBNI ZA KUPNJU PUTNOG OSIGURANJA: 1. DATUM ROĐENJA OSIGURANIKA; 2. BROJ DOKUMENTA. CIJENA DODATNOG PUTNOG OSIGURANJA IZNOSI 20,00KN.

UVJETI PLAĆANJA: ZA POTVRDU REZERVACIJE NUŽNA UPLATA CIJELOG IZNOSA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE.

VAŽNE NAPOMENE:

  • SVAKI PUTNIK DUŽAN JE PRIDRŽAVATI SE SATNICE POLASKA. UKOLIKO SE PUTNIK NE PRIDRŽAVA DOGOVORA, TADA AGENCIJA NE ODGOVARA I PUTNIK SAM SNOSI DODATNE TROŠKOVE.
  • ZA OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA VRIJEDE OPĆI UVJETISTARLINE PUTNIČKE AGENCIJE KOJE JE SVAKI PUTNIK DUŽAN PROČITATI. 
  • TURISTIČKA AGENCIJA STARLINE OBVEZNA JE PRILIKOM ORGANIZACIJE I REALIZACIJE IZLETA /PUTOVANJA POŠTOVATI PRAVILA I PROPISE „ ZAKONA O RADNOM VREMENU,

OBVEZNIM ODMORIMA MOBILNIH RADNIKA I UREĐAJIMA ZA BILJEŽENJE U CESTOVNOM PROMETU“ KOJIMA JE DEFINIRANO VREMENSKO ZAUSTAVLJANJE NA ODMORIŠTIMA, DNEVNI ODMOR VOZAČA TE MAKSIMALNO ZAUZEĆE AUTOBUSA U DANU. MOLIMO PUTNIKE DA IMAJU RAZUMIJEVANJA ZA ZAKONSKE ODREDBE.

  • AGENCIJA STARLINE NIJE ODGOVORNA ZA IZGUBLJENE ILI OŠTEĆENE OSOBNE STVARI PUTNIKA!
  • RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU NIJE ODREĐEN I NE UZIMAJU SE U OBZIR PRIGOVORI NA ISTO!
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU IZLETA / PUTOVANJA
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA– AGENCIJA STARLINE ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE REDOSLIJEDA OBILAZAKA

GLAVNI ORGANIZATOR PUTOVANJA: STARLINE, PRIJEVOZNIČKI OBRT