TERMINI IZLETA: 1.12./15.12./22.12.2019.

POLAZAK U 10:00 SATI IZ OSIJEKA SA ZRINJEVCA. UGODNA VOŽNJA TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZAUSTAVLJANJA RADI ODMORA DO ZAGREBA. PO DOLASKU U ZAGREB ODLAZIMO NA BOŽIĆNI SAJAM NA GLAVNOM TRGU I NA ZRINJEVCU NA KOJEM MOŽETE UŽIVATI U PREDBLAGDANSKOM UGOĐAJU I PROBATI TRADICIONALNE HRVATSKE PROIZVODE – ŠTRUKLE,KRPICE SA ZELJEM, JABUKE U ŠLAFROKU TE KUPITI TRADICIONALNE HRVATSKE SUVENIRE.ZANIMLJIVOST ADVENTA U ZAGREBU JE I FULIRANJE –  INOVATIVNI I MODERNI KULTURNO-UGOSTITELJSKISADRŽAJ U VRIJEME ADVENTA, UZ PREPOZNATLJIV DIZAJN I OPUŠTENU ATMOSFERU. NA KAPTOLU MOŽETE VIDJETI ŽIVE BOŽIĆNE JASLICE, A NA TRGU KRALJA TOMISLAVA UŽIVATI U LEDENOM PARKU. POLAZAK ZA OSIJEK PREMA DOGOVORU. DOLAZAK UNOĆNIM SATIMA.

CIJENA IZLETA: 130,00 KN

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 45

U CIJENU UKLJUČENO: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, RAZGLEDI PREMA PROGRAMU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI I OSIGURANJE JAMČEVINE, TROŠKOVI ORGANIZACIJE I REALIZACIJE

U CIJENU NIJE UKLJUČENO: TROŠKOVI OSOBNIH NARUDŽBI, ULAZNICE ZA KULTURNO– POVIJESNE SPOMENIKE, DODATNO PUTNO OSIGURANJE ZA INOZEMNA PUTOVANJA

PREMA ZAKONU O PRUŽANJU TURISTIČKIH USLUGA, DUŽNI SMO VAM PONUDITI DODATNO PUTNO OSIGURANJE. CIJENA DODATNOG PUTNOG OSIGURANJA IZNOSI 20,00 KN PO OSOBI. ZA UZIMANJE DODATNOG OSIGURANJA POTREBNO JE POSLATI BROJ OSOBNE ISKAZNICE ILI PUTOVNICE I DATUM ROĐENJA PRIPRIJAVI.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI UVJETI STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE.

UVJETI PLAĆANJA: PRI REZERVACIJI UPLAĆUJE SE PUNI IZNOS IZLETA. ROK ZA PLAĆANJE JE 3 RADNA DANA OD REZERVACIJE.UPLATA SE IZVRŠAVA OSOBNIM DOLASKOM U POSLOVNICU ILI PUTEM RAČUNA.

DOKUMENTI: ZA OVAJ IZLET / PUTOVANJE POTREBNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA.DOKUMENT TREBA BITI VAŽEĆI 90 DANA ODNOSNO 3 MJESECA OD DANA BORAVKA /POSLJEDNJEG DANA BORAVKA NA DESTINACIJI. U SLUČAJU NEVAŽEĆEG DOKUMENTA PUTNIK SAM SNOSI TROŠKOVE POVRATKA U MJESTO POLASKA.

VAŽNE NAPOMENE:

  • SVAKI PUTNIK DUŽAN JE PRIDRŽAVATI SE SATNICE POLASKA. UKOLIKO SE PUTNIK NE PRIDRŽAVA DOGOVORA, TADA AGENCIJA NE ODGOVARA I PUTNIK SAM SNOSI DODATNE TROŠKOVE.
  • ZA OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA VRIJEDE OPĆI UVJETI STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE KOJE JE SVAKI PUTNIK DUŽAN PROČITATI. 
  • TURISTIČKA AGENCIJA STARLINE OBVEZNA JE PRILIKOM ORGANIZACIJE I REALIZACIJE IZLETA / PUTOVANJA POŠTOVATI PRAVILA I PROPISE „ ZAKONA O RADNOM VREMENU,OBVEZNIM ODMORIMA MOBILNIH RADNIKA I UREĐAJIMA ZA BILJEŽENJE U CESTOVNOM PROMETU“ KOJIMA JE DEFINIRANO VREMENSKO ZAUSTAVLJANJE NA ODMORIŠTIMA, DNEVNI ODMOR VOZAČA TE MAKSIMALNO ZAUZEĆE AUTOBUSA U DANU. MOLIMO PUTNIKE DA IMAJU RAZUMIJEVANJA ZA ZAKONSKE ODREDBE.
  • AGENCIJA STARLINE NIJE ODGOVORNA ZA IZGUBLJENE ILI OŠTEĆENE OSOBNE STVARI PUTNIKA!
  • RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU NIJE ODREĐEN I NE UZIMAJU SE U OBZIR PRIGOVORI NA ISTO!
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU IZLETA / PUTOVANJA
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE REDOSLIJEDA PUTOVANJA