PROGRAM PUTOVANJA:

POLAZAK U 04.00H IZ OSIJEKA SA ZRINJEVCA. UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZAUSTAVLJANJA RADI ODMORA PREKO VIROVITICE I SLATINE DO TRAKOŠĆANA. PO DOLASKU SLIJEDI OBILAZAK MUZEJA UZ PRATNJU KUSTOSA. SLOBODNO VRIJEME ZA FOTOGRAFIRANJE I KRAĆU ŠETNJU. NASTAVAK VOŽNJE DO VARAŽDINA –BAROKNOG GRADA NA SJEVERU HRVATSKE. PO DOLASKU SLIJEDI ŠETNJA STARIM GRADOM. KAO I DO SADA, NA GRADSKIM TRGOVIMA ĆE SE ODVIJATI ADVENTSKI SAJMOVI UZ GLAZBU, A NA STAROM TRGU, UZ KUĆU DJEDA MRAZA, NAĆI ĆE SE KLIZALIŠTE S LEDENIM TOBOGANOM. POLAZAK PREMA OSIJEKU U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA.   

KRAJ PROGRAMA

CIJENA IZLETA: 160,00 KN

TERMIN IZLETA: 21.12.2019.

MINIMALAN BROJ PLAĆENIH MJESTA: 40

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM VISOKE KLASE, TURISTIČKOG PRATITELJA TIJEKOM PUTOVANJA, OSIGURANJE JAMČEVINE, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, TROŠKOVE ORGANIZACIJE I REZERVACIJE. 

DODATNA NADOPLATA: ULAZNICA ZA DVORAC U TRAKOŠĆANU – ODRASLI 50,00 KN, DJECA DO 18 GODINA – 25,00 KN, DJECA DO 7 GODINA – BESPLATNO. OBAVEZNA JE PRIJAVA PRI REZERVACIJI PROGRAMA! U cijenu je uključeno vodstvo.

PAKET PUTNOG OSIGURANJA PLAĆA SE PRILIKOM UPLATE ARANŽMANA. PODACI POTREBNI ZA KUPNJU PUTNOG OSIGURANJA: 1. DATUM ROĐENJA OSIGURANIKA; 2. BROJ DOKUMENTA. CIJENA DODATNOG PUTNOG OSIGURANJA IZNOSI 20,00KN.

UVJETI PLAĆANJA: ZA POTVRDU REZERVACIJE NUŽNA UPLATA CIJELOG IZNOSA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE.

VAŽNENA POMENE:

  • SVAKI PUTNIK DUŽAN JE PRIDRŽAVATI SE SATNICE POLASKA. UKOLIKO SE PUTNIK NE PRIDRŽAVA DOGOVORA, TADA AGENCIJA NE ODGOVARA I PUTNIK SAM SNOSI DODATNE TROŠKOVE.
  • ZA OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA VRIJEDE OPĆI UVJETISTARLINE PUTNIČKE AGENCIJE KOJE JE SVAKI PUTNIK DUŽAN PROČITATI. 
  • TURISTIČKA AGENCIJA STARLINE OBVEZNA JE PRILIKOM ORGANIZACIJE I REALIZACIJE IZLETA /PUTOVANJA POŠTOVATI PRAVILA I PROPISE „ ZAKONA O RADNOM VREMENU,

OBVEZNIM ODMORIMA MOBILNIH RADNIKA I UREĐAJIMA ZA BILJEŽENJE U CESTOVNOM PROMETU“ KOJIMA JE DEFINIRANO VREMENSKO ZAUSTAVLJANJE NA ODMORIŠTIMA, DNEVNI ODMOR VOZAČA TE MAKSIMALNO ZAUZEĆE AUTOBUSA U DANU. MOLIMO PUTNIKE DA IMAJU RAZUMIJEVANJA ZA ZAKONSKE ODREDBE.

  • AGENCIJA STARLINE NIJE ODGOVORNA ZA IZGUBLJENE ILI OŠTEĆENE OSOBNE STVARI PUTNIKA!
  • RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU NIJE ODREĐEN I NE UZIMAJU SE U OBZIR PRIGOVORI NA ISTO!
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU IZLETA / PUTOVANJA
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA– AGENCIJA STARLINE ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE REDOSLIJEDA OBILAZAKA

GLAVNI ORGANIZATOR PUTOVANJA: STARLINE, PRIJEVOZNIČKI OBRT