PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN, 22.12.2019. – POLAZAK S DOGOVORENOG MJESTA U 07:00 SATI. UGODNA VOŽNJA PREKO PECSA I DALJE DO BUDIMPEŠTE, DUNAVSKE LJEPOTICE. PO DOLASKU RAZGLED PEŠTE; RAKOCZI ULICA, TRG HEROJA…IZLAZAK IZ AUTOBUSA; RAZGLED TRGA TE OBLIŽNJEG DVORCA VAJDAHUNYAD, SLOBODNO VRIJEME ZA FOTOGRAFIRANJE… SLIJEDI NASTAVAK RAZGLEDA; OPERA, BAZILIKA SV.STJEPANA, PARLAMENT… ODLAZAK DO VACI ULICE I TRGA VÖRÖSMARTYTER; SLOBODNO VRIJEME ZA OKRJEPU U ČUVENOJ KAVANI GERBAUD IZ 19. STOLJEĆA, UŽIVANJE U ČAROBNOM ADVENTSKOM OZRAČJU, KUPOVINU NA BOŽIĆNOM SAJMU… U VEČERNJIM SATIMA ODLAZAK U HOTEL, SMJEŠTAJ I OSVJEŽENJE U SOBAMA. PREPORUČAMO ODLAZAK U TIPIČNU MAĐARSKU CSARDU NA ZAJEDNIČKU GALA FOLKLORNU VEČERU UZ ŽIVU GLAZBU. NOĆENJE.

DRUGI DAN, 23.12.2019. – DORUČAK. ODJAVA IZ HOTELA. POLAZAK NA RAZGLED BUDIMA. ODLAZAK DOČUVENE BUDIMSKE CITADELE; OBILAZAK I RAZGLED UZ UŽIVANJE U NEPONOVLJIVOJ PANORAMI BUDIMA, PEŠTE, DUNAVA I NJEGOVIH MOSTOVA…. SLIJEDI KRAĆA VOŽNJA AUTOBUSOM DO OBLIŽNJEG KRALJEVSKO GDVORCA. OBILAZAK I RAZGLED DVORCA TE OSTALIH ZNAMENITOSTI BUDIMA; CRKVA MATIJAŠA KORVINA, RIBARSKA TVRÐAVA, STARI BUDIM… SLIJEDI SLOBODNO VRIJEME ZA ODMOR, OKRJEPU I KUPOVINU SUVENIRA U ROMANTIČNOM AMBIJENTU STAROG BUDIMA. UŽIVANJE U ČAROBNOM ADVENTSKOM OZRAČJU, KUPOVINU NA BOŽIĆNOM SAJMU…  U KASNIM POSLIJEPODNEVNIM SATIMA POLAZAK PUT DOMOVA. UGODNA VOŽNJA ISTIM ITINEREROM KAO I U DOLASKU, PREDVIĐEN DOLAZAK U NOĆNIM SATIMA.

CIJENA ARANŽMANA: 490,00 kn

TERMIN PUTOVANJA: 22.-23.12.2019.

Minimalan broj plaćenih mjesta: 40

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ UDOBNIM TURISTIČKIM AUTOBUSIMA VISOKE TURISTIČKE KLASE (RAZGLAS, VIDEOMONITORI, KLIMA UREĐAJ, KUHINJA), USLUGE STRUČNOG LICENCIRANOG VODIČA/PRATITELJA, SVE OBILASKE I RAZGLEDE PREMA PROGRAMU, JEDNO NOĆENJE S BUFFET DORUČKOM U HOTELU S 3* U BUDIMPEŠTI (DVOKREVETNESOBE; TWC, SAT TV; TROKREVETNE SOBE NA UPIT I BEZ GARANCIJE RASPOLOŽIVOSTI, JEDNOKREVETNE UZ DOPLATU), POLICU OSIGURANJA PUTNIKA U AUTOBUSU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, JAMČEVNO OSIGURANJE ARANŽMANA, TROŠKOVE ORGANIZACIJE I REZERVACIJE.

FAKULTATIVNE DOPLATE: ● GALA FOLKLORNA VEČERA UCSARDI: 190,00 kn ●

● PAKET PUTNOG OSIGURANJA:20,00 kn ● (uključuje dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od posljedica nezgode)

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 190,00 kn

PLAĆANJE: 3 mjesečna obroka

(U INTERVALU LISTOPAD-PROSINAC 2019.)

  • ovaj aranžman vrijede “OPĆI UVJETI PUTOVANJA” putničke agencije STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE

VAŽNE NAPOMENE:

  • SVAKI PUTNIK DUŽAN JE PRIDRŽAVATI SE SATNICE POLASKA. UKOLIKO SE PUTNIK NE PRIDRŽAVA DOGOVORA, TADA AGENCIJA NE ODGOVARA I PUTNIK SAM SNOSI DODATNE TROŠKOVE.
  • ZA OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA VRIJEDE OPĆI UVJETISTARLINE PUTNIČKE AGENCIJE KOJE JE SVAKI PUTNIK DUŽAN PROČITATI. 
  • TURISTIČKA AGENCIJA STARLINE OBVEZNA JE PRILIKOM ORGANIZACIJE I REALIZACIJE IZLETA /PUTOVANJA POŠTOVATI PRAVILA I PROPISE „ ZAKONA O RADNOM VREMENU, OBVEZNIM ODMORIMA MOBILNIH RADNIKA I UREĐAJIMA ZA BILJEŽENJE U CESTOVNOM PROMETU“ KOJIMA JE DEFINIRANO VREMENSKO ZAUSTAVLJANJE NA ODMORIŠTIMA, DNEVNI ODMOR VOZAČA TE MAKSIMALNO ZAUZEĆE AUTOBUSA U DANU. MOLIMO PUTNIKE DA IMAJU RAZUMIJEVANJA ZA ZAKONSKE ODREDBE.
  • AGENCIJA STARLINE NIJE ODGOVORNA ZA IZGUBLJENE ILI OŠTEĆENE OSOBNE STVARI PUTNIKA!
  • RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU NIJE ODREĐEN I NE UZIMAJU SE U OBZIR PRIGOVORI NA ISTO!
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU IZLETA / PUTOVANJA
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA– AGENCIJA STARLINE ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE REDOSLIJEDA OBILAZAKA

GLAVNI ORGANIZATOR PUTOVANJA: ASTRALIS TRAVEL D.O.O.