TERMIN IZLETA: 7.12./14.12./21.12.

POLAZAK U 04:00 SATA IZ OSIJEKA SA ZRINJEVCA. UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZAUSTAVLJANJA RADI ODMORA.POSJET SHOPPING CENTRU SEIERSBERG S MNOŠTVOM TRGOVINA SVJETSKI POZNATIH MARKI: ZARA, MANGO, PEEK AND CLOPENBURG, FLYING TIGER… ZADRŽAVANJEU SEIERSBERGU JE DVA SATA. U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA ODLAZAK U GRAZ I RAZGLED – GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEĆNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KAŠET, KATEDRALA I MAUZOLEJ, OTOK NA MURI. NAKON RAZGLEDA SLOBODNO VRIJEME ZA ŠETNJU GRADOM I POSJET BOŽIĆNOM SAJMU ISPRED GRADSKE VIJEĆNICE. POLAZAK ZA OSIJEK PREMA DOGOVORU. DOLAZAK U KASNIM NOĆNIM SATIMA.

CIJENA IZLETA: 200,00 KN

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 45

U CIJENU UKLJUČENO: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, RAZGLEDI PREMA PROGRAMU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI I OSIGURANJE JAMČEVINE, TROŠKOVI ORGANIZACIJE I REALIZACIJE

U CIJENU NIJEUKLJUČENO: TROŠKOVI OSOBNIH NARUDŽBI, ULAZNICE ZA KULTURNO – POVIJESNE SPOMENIKE, DODATNO PUTNO OSIGURANJE ZA INOZEMNA PUTOVANJA

PREMA ZAKONU O PRUŽANJU TURISTIČKIH USLUGA, DUŽNI SMO VAM PONUDITI DODATNO PUTNO OSIGURANJE. CIJENA DODATNOG PUTNOGOSIGURANJA IZNOSI 20,00 KN PO OSOBI. ZA UZIMANJE DODATNOG OSIGURANJAPOTREBNO JE POSLATI BROJ OSOBNE ISKAZNICE ILI PUTOVNICE I DATUM ROĐENJA PRIPRIJAVI.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI UVJETI STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE.

UVJETI PLAĆANJA: PRI REZERVACIJI UPLAĆUJE SE PUNI IZNOS IZLETA. ROK ZA PLAĆANJE JE 3 RADNA DANA OD REZERVACIJE.UPLATA SE IZVRŠAVA OSOBNIM DOLASKOM U POSLOVNICU ILI PUTEM RAČUNA.

DOKUMENTI: ZA OVAJ IZLET / PUTOVANJE POTREBNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA.DOKUMENT TREBA BITI VAŽEĆI 90 DANA ODNOSNO 3 MJESECA OD DANA BORAVKA /POSLJEDNJEG DANA BORAVKA NA DESTINACIJI. U SLUČAJU NEVAŽEĆEG DOKUMENTA PUTNIK SAM SNOSI TROŠKOVE POVRATKA U MJESTO POLASKA.

VAŽNE NAPOMENE:

  • SVAKI PUTNIK DUŽAN JE PRIDRŽAVATI SE SATNICE POLASKA. UKOLIKO SE PUTNIK NE PRIDRŽAVA DOGOVORA, TADA AGENCIJA NE ODGOVARA I PUTNIK SAM SNOSI DODATNE TROŠKOVE.
  • ZA OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA VRIJEDE OPĆI UVJETI STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE KOJE JE SVAKI PUTNIK DUŽAN PROČITATI. 
  • TURISTIČKA AGENCIJA STARLINE OBVEZNA JE PRILIKOM ORGANIZACIJE I REALIZACIJE IZLETA / PUTOVANJA POŠTOVATI PRAVILA I PROPISE „ ZAKONA O RADNOM VREMENU,OBVEZNIM ODMORIMA MOBILNIH RADNIKA I UREĐAJIMA ZA BILJEŽENJE U CESTOVNOM PROMETU“ KOJIMA JE DEFINIRANO VREMENSKO ZAUSTAVLJANJE NA ODMORIŠTIMA, DNEVNI ODMOR VOZAČA TE MAKSIMALNO ZAUZEĆE AUTOBUSA U DANU. MOLIMO PUTNIKE DA IMAJU RAZUMIJEVANJA ZA ZAKONSKE ODREDBE.
  • AGENCIJA STARLINE NIJE ODGOVORNA ZA IZGUBLJENE ILI OŠTEĆENE OSOBNE STVARI PUTNIKA!
  • RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU NIJE ODREĐEN I NE UZIMAJU SE U OBZIR PRIGOVORI NA ISTO!
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU IZLETA / PUTOVANJA
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE REDOSLIJEDA PUTOVANJA