01.12./08.12./15.12./22.12. – nedjelja

21.12. – subota

POLAZAK U JUTARNJIM SATIMA IZ OSIJEKA SA ZRINJEVCA. UGODNA VOŽNJA VISOKO TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZAUSTAVLJANJA RADI ODMORA. PO DOLASKU U BUDIMPEŠTU ODLAZIMO PRVO DO CITADELE – VIDIKOVCA NA BRDU GELLERT S KOJEG SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA GRAD. NAKON RAZGLEDA CITADELE ODLAZAK U RAZGLED RIBARSKE UTVRDE I KRALJEVSKE PALAČE. NASTAVAK VOŽNJE I PANORAMSKI RAZGLED – ELIZABETIN MOST, CRKVA STAROG CENTRA, BUDIMPEŠTANSKA TRŽNICA, NACIONALNI MUZEJ, ASTORIJA,KELETI KOLODVOR, ARENA CENTAR… DOLAZAK DO TRGA HEROJA PODIGNUTOG U 19. STOLJEĆU KADA SU MAĐARI OBILJEŽAVALI 1000 GODINA OD DOLASKA NA OVA PODRUČJA. RAZGLED I KRAĆE SLOBODNO VRIJEME ZA FOTOGRAFIRANJE OVOG IZNIMNOG TRGA. NASTAVAK PANORAMSKE VOŽNJE – SPOMENIK NIKOLI ŠUBIĆU ZRINSKOM, BUDIMPEŠTANSKI METRO (NAJSTARIJI METRO U KONTINENTALNOJ EUROPI), OKTOGON, KUĆA TERORA, OPERA, BAZILIKA SVETOG STJEPANA… DOLAZAK U CENTAR GRADA I SLOBODNO VRIJEME U VACI ULICI, PJEŠAČKOJ ZONI S MNOŠTVOM TRGOVINA, RESTORANA I KAFIĆA, A NA TRGU VOROSMARTY ODRŽAVA SE VELIKI ADVENTSKI SAJAM. POLAZAK ZA OSIJEK PREMA DOGOVORU. POVRATAK U OSIJEK U NOĆNIM SATIMA.

CIJENA IZLETA: 150,00 KN

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 45

U CIJENU UKLJUČENO: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, RAZGLEDI PREMA PROGRAMU, OSIGURANJE ODODGOVORNOSTI I OSIGURANJE JAMČEVINE, TROŠKOVI ORGANIZACIJE I REALIZACIJE

U CIJENU NIJEUKLJUČENO: TROŠKOVI OSOBNIH NARUDŽBI, ULAZNICE ZA KULTURNO – POVIJESNE SPOMENIKE, DODATNO PUTNO OSIGURANJE ZA INOZEMNA PUTOVANJA

PREMA ZAKONU O PRUŽANJU TURISTIČKIH USLUGA, DUŽNI SMO VAM PONUDITI DODATNO PUTNO OSIGURANJE. CIJENA DODATNOG PUTNOG OSIGURANJA IZNOSI 20,00 KN PO OSOBI. ZA UZIMANJE DODATNOG OSIGURANJAPOTREBNO JE POSLATI BROJ OSOBNE ISKAZNICE ILI PUTOVNICE I DATUM ROĐENJA PRIPRIJAVI.

Za ovo putovanje vrijedeopći uvjeti starline putničke agencije.

Uvjeti plaćanja: pri rezervaciji uplaćuje se puni iznos izleta. Rok za plaćanje je 3 radna dana od rezervacije.Uplata se izvršava osobnim dolaskom u poslovnicu ili putem računa.

DOKUMENTI: ZA OVAJ IZLET / PUTOVANJE POTREBNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA.DOKUMENT TREBA BITI VAŽEĆI 90 DANA ODNOSNO 3 MJESECA OD DANA BORAVKA /POSLJEDNJEG DANA BORAVKA NA DESTINACIJI. U SLUČAJU NEVAŽEĆEG DOKUMENTA PUTNIK SAM SNOSI TROŠKOVE POVRATKA U MJESTO POLASKA.

VAŽNE NAPOMENE:

  • SVAKI PUTNIK DUŽAN JE PRIDRŽAVATI SE SATNICE POLASKA. UKOLIKO SE PUTNIK NE PRIDRŽAVA DOGOVORA, TADA AGENCIJA NE ODGOVARA I PUTNIK SAM SNOSI DODATNE TROŠKOVE.
  • ZA OTKAZ PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA VRIJEDE OPĆI UVJETI STARLINE PUTNIČKE AGENCIJE KOJE JE SVAKI PUTNIK DUŽAN PROČITATI. 
  • TURISTIČKA AGENCIJA STARLINE OBVEZNA JE PRILIKOM ORGANIZACIJE I REALIZACIJE IZLETA / PUTOVANJA POŠTOVATI PRAVILA I PROPISE „ ZAKONA O RADNOM VREMENU,OBVEZNIM ODMORIMA MOBILNIH RADNIKA I UREĐAJIMA ZA BILJEŽENJE U CESTOVNOM PROMETU“ KOJIMA JE DEFINIRANO VREMENSKO ZAUSTAVLJANJE NA ODMORIŠTIMA, DNEVNI ODMOR VOZAČA TE MAKSIMALNO ZAUZEĆE AUTOBUSA U DANU. MOLIMO PUTNIKE DA IMAJU RAZUMIJEVANJA ZA ZAKONSKE ODREDBE.
  • AGENCIJA STARLINE NIJE ODGOVORNA ZA IZGUBLJENE ILI OŠTEĆENE OSOBNE STVARI PUTNIKA!
  • RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU NIJE ODREĐEN I NE UZIMAJU SE U OBZIR PRIGOVORI NA ISTO!
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU IZLETA / PUTOVANJA
  • ORGANIZATOR PUTOVANJA – AGENCIJA STARLINE ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE REDOSLIJEDA PUTOVANJA